UPDATE | Rafhanah's Year End Giveaway!


Photobucket





Assalamualaikum..

Photobucket

Alhamdulillah, setakat ini kami telah menerima sebanyak 44 penyertaan untuk GA sulung Rafhanah Blogshop ini.
Ribuan terima kasih diucapkan kepada semua peserta di atas sambutan yang menggalakkan dari anda semua!

Peluang masih terbuka kepada mereka yang masih belum menghantar sebarang penyertaan.
Sila klik banner untuk mengambil bahagian.


P/S : Kami akan memberikan peluang yang sama rata kepada setiap peserta dengan menggunakan software RANDOM.ORG untuk memilih pemenang. Harap maklum.



WARNING!
Sistem kami telah mengesan beberapa penyertaan berganda dari blog yang sama. Diharap semua peserta bersikap lebih jujur untuk memberikan peluang yang sama rata kepada peserta-peserta lain.

 



** Untuk mengetahui update berkaitan keputusan GA ini, peserta dinasihatkan follow blogshop ini. Walaubagaimanapun, tiada sebarang paksaan dikenakan kerana ia bukanlah suatu syarat penyertaan.




 
TERIMA KASIH & SELAMAT BERJAYA!



6 comments:

buzz_ziela said...

rmai yg join :D
sya hrp sya tak tipu..hehe

Rafhanah Trading said...

Alhamdulillah, setakat ni penyertaan bertambah lagi 3.. (",)

CINTA UNTUK KITA said...

saya pun harap saya bukan golongan yang menipu itu.. ;p success Rafhanah Trading!!

Fatin Nabihah Jais said...

menipu macam mana tu ?

Rafhanah Trading said...

Fatin : Menipu dengan cara letak link 2,3 kali kat ruangan komen GA tu..

Fariza said...

DH JOIN. xtau bleh lg atau x.
http://ohmyfariza.blogspot.com/2011/12/rafhanahs-year-end-giveaway.html